Évinger Gabriella  Kineziológus, SVT alkalmazó  Tel: +36302913765

Minden jog fenntartva ©  2010

 Magamról     Linkajánló     Kapcsolat

Kineziológia

Spirituális Választerápia

Arolo Tifar

Rang Dröl

Acu-tape


Évinger  Gabriella  kineziológus

Arolo Tifar gyógyítási rendszer


Atlantiszról származó magas szintű energetikai gyógyító kezelés, F.E Eckard Strom hozta vissza ezt az ősi tudást. Ami lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és megszűntetését célirányos energetikai kezeléssel. Speciálisan programozott, beavatott kristályok energiájának segítségével nem csupán a tüneteket, hanem a betegségek okát szüntetjük meg a hibás belső energiastruktúrák helyreállításával és magas rezgésű gyógyító energiák közvetítésével.


Az AROLO rendszere az embert 5 külön szintre osztva vizsgálja: anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális szinten. Az 5 szint együtt alkot egy teljes rendszert. Ki tudjuk tesztelni, hogy páciensünk mely szint(ek)en tér el az ideális állapotától. Így megtalálhatjuk a problémák valódi okát, és a tünetek mellett az azokat létrehozó okot is tudjuk kezelni. Minden kezeléssel közelebb kerülhetünk az ideális, harmonikus állapotunkhoz.


Programozott kristályokkal energiát adunk, ami elindít egy öngyógyító folyamatot.


Az AROLO, a Reikihez hasonló gyógyító energia, tulajdonképpen a Reiki magasabb szintje. A Reikinél finomabb, erősebb energia. Az egyik fontos különbség, hogy AROLO-val nem csak a betegségek tüneteit, hanem az okát is tudjuk kezelni.  A rendszeres AROLO kezelések hatását úgy lehetne jellemezni, hogy míg a Reiki a testedre és a lelkedre van jó hatással, az AROLO az egész életedre.


Az AROLO a Reikihez képest egy 'magasabb szintű', hatásosabb és bonyolultabb rendszer. Mindkettőnek más előnyei vannak.

Reikivel például kezelhetünk pár perc alatt, ha nincs komolyabb oka, pár perc alatt meg is szűnik. Ha viszont egy tünet rendszeresen jelentkezik, akkor teljes AROLO kezelések ajánlottak. Mindkét módszer célja az, hogy visszaállítsuk az embert a maga tökéletességébe és harmóniájába.


A kezelés során kellemes, ellazult állapotban érzi magát a kliens.


AROLO TANFOLYAMOK BEMUTATÁSA:
Arolo I.
A tanuló megismerkedik az AROLO munkamódszerével és annak különleges energatikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáfér a "páciens" különböző energetikai szintjeihez, és választ kap arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.
A tanfolyam ára: 9.500,- Ft

Arolo II.
Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző szintek energiastruktúráinak módosítása. Ennek tisztító, erősítő, megszüntető és harmonizáló hatása van a blokkokra, a viselkedési mintákra és a tanulófolyamatokra. Lehetővé válik a karmikus folyamatok támogatása szimbólumokkal; élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok és egyebek megfelelő adagolásának és potenciáljának a kitesztelése.
A tanfolyam ára: 17.700,- Ft
Előfeltétele: AROLO I.

A tanfolyamokról a résztvevők a R.A.I. által kiállított oklevelet kapnak.


Tanfolyamra jelentkezés az alábbi számon:


Évinger Gabriella   

Tel: +36302913765